Apunta’t al ‘Camins d’Ateneus: Esplugues – Sarrià’

Apunta’t al ‘Camins d’Ateneus: Esplugues – Sarrià’

El diumenge 23 d’octubre farem un nou recorregut a peu a la ruta Camins d’Ateneus: Esplugues – Sarrià, en el qual es visitaran ateneus i punts d’interés d’Esplugues. La ruta, pujarà per la Carretera de les Aigües i baixarà fins a Sarrià, passant per l’Associació Espluga Viva, l’Avenç Centre Cultural i Centre Cultural Sant Vicenç de Sarrià.

L’activitat té un preu solidari de 5 € que es destinarà a un projecte social. En aquesta ocasió es tracta del Centre d’Acollida ASSÍS, el qual va néixer de la inquietud d’algunes persones i entitats, davant la problemàtica de les persones sense llar detectada i, d’alguna forma, atesa a les diferents comunitats i parròquies de Sarrià. El mes de setembre de 1999 es va decidir donar una resposta coherent i eficaç al problema constituint un grup que es va responsabilitzar de redactar el projecte inicial i una vegada aprovat el mateix, es va crear l’associació.

El recorregut començarà a les 9.00h a l’Ateneu d’Espluga Viva (C/ Sant Francesc Xavier 5-7, Esplugues).

FORMULARI D’INSCRIPCIONS

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.