Afegiu les vostres activitats ‘Calendari dels centres d’estudis i ateneus 2023’

Afegiu les vostres activitats ‘Calendari dels centres d’estudis i ateneus 2023’

L’Institut Ramon Muntar està preparant el Calendari dels centres d’estudis i ateneus per l’any 2023, en què s’inclouen les activitats organitzades per totes aquestes entitats previstes per al 2023. Una vegada imprès en paper, s’envia als centres d’estudis adherits a l’IRMU i als ateneus de la FAC.

Com ja ha demostrat al llarg dels anys, el calendari és una eina important per a les entitats, ja que dona difusió a les seves activitats i facilita la visibilització de la programació al llarg de l’any.

En aquest context, tots els ateneus de la FAC teniu la possibilitat d’afegir-hi les vostres activitats. Per fer-ho, podeu enviar les activitats que tingueu programades per al 2023, indicant el títol de l’activitat, dia i mes de realització i el lloc, per correu electrònic a: carles@irmu.org (en el cas que no tingueu definit el dia, com a mínim necessitem saber quin mes es farà).

El termini per enviar les activitats és el divendres 18 de novembre de 2022.

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.