L’Acadèmia Catalana de la Música impulsa #LaMúsicaEmCuida

L’Acadèmia Catalana de la Música impulsa #LaMúsicaEmCuida

L’Acadèmia Catalana de la Música, i com a proposta del Grup de Treball “Música i Neurociència”, han engegat una campanya per donar valor, visibilitzar i recordar a la ciutadania els beneficis de la música.

La societat i les persones en el seu conjunt, necessitem la música com l’aire que respirem o el menjar que ens alimenta. És una eina simple, i accessible i cada cop més a l’abast de tothom, que ens permet tenir moments i espais de cura per a totes. La música ens cuida, sempre hi és, per escoltar-la, per moure’ns, per sentir-la, per expressar-la, per connectar amb aquells intangibles completament necessaris que ens fan sentir bé, vius i en pau. Fins hi tot el silenci i la quietud són part intrínseca de la música.

Per això, volen convidar a totes les persones que formeu part de la música o que la música forma o ha format part en les vostres vides, a que participeu activament de la campanya, explicant al món quins són els seus beneficis, què us ha aportat a nivell personal, vital, emocional, i quines experiències relacionades amb la salut i el benestar heu tingut a través de la música.

Com participar?

Amb el hashtag #lamúsicaemcuida, feu un petit video en vertical (d’uns 30 – 45″) on expliqueu les diferents experiències: Com et cuida la música? Com la fas servir per estar millor? Què t’aporta? Quines experiències relacionades amb la salut i el benestar has tingut a través de la música?

Els vídeos o bé els pot penjar cadascú a les seves xarxes socials fent servir el hashtag #lamúsicaemcuida i etiquetant a l’Acadèmia (@academiamusica_) o bé fer-nos arribar el vídeo a info@academiamusica.cat o al whatsapp 650 319 502.

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.