L’IRMU convoca un premi per als treballs de recerca d’estudiants de batxillerat

L’IRMU convoca un premi per als treballs de recerca d’estudiants de batxillerat

Per sisè any consecutiu, lInstitut Ramon Muntaner torna a formar part de la convocatòria dels Premis de Recerca Jove mitjançant el Premi Ramon Muntaner 2022.

Els Premis de Recerca Jove, convocats per l’Agència de Gestió d’Ajuts Universitaris i de Recerca (AGAUR) de la Generalitat de Catalunya, tenen com a objectiu el foment de vocacions científiques entre el jovent. Per això, promouen que els alumnes a partir del segon cicle d’ensenyament secundari, amb el suport dels tutors dels seus centres educatius, s’iniciïn en l’àmbit de la recerca científica tot realitzant un treball d’investigació en el qual apliquin els coneixements propis de la seva formació.

Aquests treballs, elements precursors de futures vocacions científiques, són tant de tipus experimental com teòric, i es relacionen amb qualsevol de les matèries dels cicles escolars d’ensenyament secundari, tenint un marcat caràcter interdisciplinari que reprodueix en gran mesura l’actual estructuració de la nostra recerca més capdavantera.

Els premis estan dirigits a estudiants entre 14 i 23 anys d’edat que hagin cursat de 3r i 4rt d’ESO, batxillerat o cicles formatius de grau mitjà o superior durant el curs 2020-2021 i que hagin realitzat el treball de recerca durant aquest curs.

Enguany, els Premis de Recerca Jove reconeixen un màxim de 78 treballs de recerca, elaborats durant el curs acadèmic 2021/2022, entre els quals s’inclou el Premi Ramon Muntaner, que vol reconèixer el millor treball de recerca de batxillerat en ciències humanes, socials o naturals que plantegi una proposta d’aplicabilitat en l’àmbit de l’educació, de la promoció turística o del territori, de la conservació i la gestió del patrimoni o en qualsevol altre i que proposi algun element o recurs que pugui contribuir al desenvolupament local.

En aquest premi, convocat per l’IRMU, es valorarà especialment que el treball s’hagi fet en col·laboració amb un centre o institut d’estudis de recerca local o comarcal. La dotació del premi és de 850€.

El termini per presentar les sol·licituds acaba el dimarts 10 d’octubre de 2022 a les 14.00h.

Més informació en aquest enllaç.

Podeu tramitar la vostra sol·licitud en línia a través del portal del Premi Recerca Jove de la Generalitat.

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.