Ampliem el Servei d’Assegurances de la FAC

Ampliem el Servei d’Assegurances de la FAC

ARÇ Cooperativa, la corredoria d’assegurances especialitzada en el sector de l’economia social i solidària i el món associatiu, encarregada del Servei d’Assegurances de la Federació d’Ateneus, ofereix un nou servei per la seguretat informàtica als ateneus.

L’oferta és una pòlissa que cobreix les filtracions de dades de socis dels ateneus en cas d’atac informàtic, per cobrir pèrdues econòmiques (en cas d’aturada de les operacions per no disposar del servei informàtic) i/o reclamacions de terceres persones o sancions davant la pèrdua de privacitat de les dades (personals, etc.).

La FAC ha pactat unes condicions econòmiques especials en funció del nombre d’ordinadors de l’entitat, que podeu consultar escrivint a assegurances@ateneus.cat o trucant al 932688130.

Amb aquesta, ja son cinc les assegurances que el Servei ofereix amb descompte o gratuïtament pels ateneus, a saber: assegurança de juntes directives, assegurança de responsabilitat civil, assegurança d’accidents, assegurança de local i assegurança informàtica. A més a més, el Servei també compta amb la realització d’assessoraments, informes tècnics i gestió d’assegurances.

MÉS INFORMACIÓ

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.