Viatgem a Luxemburg per parlar d’associacionisme

Viatgem a Luxemburg per parlar d’associacionisme

Dijous 15 de setembre, a les 19 hores, el Centre Català de Luxemburg acollirà la conferència Associacionisme i Ateneus del segle XXI, a càrrec de Pep Morella, president de la Federació d’Ateneus de Catalunya, amb motiu del 150è aniversari de l’Ateneu Barcelonès.

Al segle XIX van proliferar per tot Catalunya els ateneus, entitats de foment de la cultura i millora de la societat. El model es va importar de França i Anglaterra, però de seguida va arrelar entre nosaltres i es va adaptar a les característiques del país. Els ateneus han arribat als nostres temps i s’han federat per continuar treballant en la millora de la qualitat de vida.

La xerrada serà al local del Centre (88, rue de la Semois; Luxembourg ville), amb entrada gratuïta i retransmissió també a través de Zoom. Si la voleu seguir per internet, envieu un missatge a aquesta adreça de contacte.

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.