Premis Ateneus 2022: Convocatòria oberta

Premis Ateneus 2022: Convocatòria oberta

Des de l’1 de juny fins al 15 d’octubre, s’obre la convocatòria dels Premis Ateneus 2022. Com cada any, la Federació d’Ateneus de Catalunya organitza aquesta entrega de premis, que enguany celebra la seva 33ª edició. Els premis reconeixen la creativitat, l’originalitat, la qualitat i l’esforç que fan les diferents associacions culturals, les persones i les empreses del país per promoure la cultura i l’associacionisme cultural.

Com a novetat d’enguany, la FAC presenta un nou espai web dedicat als premis, on no només es podrà accedir a les bases i fer les inscripcions, sinó que també, es podran consultar els projectes guanyadors d’anys anteriors, veure els resums de les gales i conèixer les persones que han estat membres del jurat de les edicions anteriors.

Les categories a les que les entitats federades poden optar en la 33a edició són:

  • Comunicació associativa
  • Creativitat artística
  • Jove, proposa!
  • Treball en xarxa

Pel que fa a les entitats no federades, poden optar al Premi Ateneus a la categoria Foment de la participació.

Una altra novetat d’aquesta edició és l’augment de la dotació econòmica dels premis. A les categories de Comunicació associativaCreativitat artística i Foment de la participació es concediran tres premis:

  • Un primer premi, consistent en un guardó i 2.000 €.
  • Un segon premi, consistent en un diploma acreditatiu i 1.000 €.
  • Un tercer premi, consistent en un diploma acreditatiu i 500 €.

A les categories de Jove, proposa! i Treball en Xarxa es concedirà un sol premi, consistent en un guardó, 2.000 € i el suport tècnic ofert per la FAC per acompanyar la realització del pla de comunicació del projecte guanyador durant 3 mesos.

Inscriu-te als Premis Ateneus 2022 aquí.

 

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.