Signem un conveni de col·laboració amb la Fundació .cat

Signem un conveni de col·laboració amb la Fundació .cat

La Federació d’Ateneus de Catalunya i la Fundació .cat, entitat privada titular del domini .cat, hem signat avui, 5 de setembre de 2022, un conveni de col·laboració que ens compromet a endegar accions conjuntes per promoure l’ús del català a Internet entre les entitats adscrites a la Federació.

La signatura, que s’ha portat a terme a la seu de la Fundació .cat, ha aplegat els dos presidents de les entitats, en Pep Morella, de la Federació d’Ateneus, i en Genís Roca, de la Fundació .cat. Ambdues parts han considerat el domini .cat una eina digital imprescindible pel desenvolupament i capacitació digital de la internet catalanoparlant i un actiu valuós per les entitats del territori.

Aquest conveni encaixa amb els objectius estratègics de la FAC, per a seguir teixint aliances entre els agents de l’entorn així com incorporar noves tecnologies per beneficiar a les entitats adscrites.

En aquest sentit, la Fundació .cat vol continuar aprofundint en la seva tasca de promocionar el català a Internet, vinculant-se a través del teixit associatiu i ajudant a les entitats de la societat civil catalana a digitalitzar-se.

Amb la voluntat de desenvolupar de forma efectiva les actuacions descrites en aquest conveni i assolir els objectius plantejats, s’ha acordat la creació d’una Comissió de treball i seguiment del conveni que vetllarà per la posada en marxa de les accions previstes i que es reunirà les vegades necessàries que la pròpia comissió consideri.

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.