Reunió de la FAC amb la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC)

Reunió de la FAC amb la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC)

Des de la Federació d’Ateneus hem començat a treballar per donar suport a les seccions esportives dels ateneus. Per aquesta raó ens vam reunir el passat 25 de juliol amb la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC), amb els quals va haver-hi molt bona sintonia i complicitat. Agraïm l’assessorament i continuarem treballant conjuntament per aconseguir una bona xarxa esportiva catalana de la qual els ateneus en formin part.

Els ateneus som un calaix de sastre on conflueixen molts tipus d’activitats de diferent signe. Atenent al que alguns ens heu demanat, i amb la col·laboració de Rafael Giménez, president de Lluïsos de Gràcia, hem volgut començar a buscar sinergies i col·laboracions amb altres associacions del sector de l’esport, intentant millorar en la mesura del possible la gestió d’aquesta activitat clau de tants ateneus. Ben aviat podrem donar informació nova en aquest àmbit. Marcel Esteve, membre de la junta de la Federació, assumirà aquesta responsabilitat.

Especials gràcies a Gerard Esteve, president de la UFEC, i a Isabel Pérez, secretaria general, per l’acollida.

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.