‘Ja us he reconegut’, l’espectacle de la XTAC que fa un tribut a Núria Feliu

‘Ja us he reconegut’, l’espectacle de la XTAC que fa un tribut a Núria Feliu

La programació coordinada de la XTAC d’enguany compta amb l’espectacle Ja us he reconegut, de la companyia The Feliuettes, un tribut a la figura de Núria Feliu, que malauradament ens va deixar el 22 de juliol, a través de les seves cançons, que tothom coneix, però interpretades d’una manera diferent.

En ple 2015, una noia rep una estranya predicció: en el futur ella serà Núria Feliu. No algú semblant a ella, ni la seva hereva. Núria Feliu, simplement. A partir d’aquí, arrenca un thriller hilarant amb girs sorprenents i moltes morts inesperades (o no, perquè ara que ho hem dit les esperareu), que beu de la ironia i la sàtira del món dels clowns i l’humor anglès dels Monty Phyton més genuïns. Apta per a fans de la Feliu, per a detractors i per a gent que l’únic que sap d’ella és que és una senyora amb el cabell taronja que té una geganta.

Ja us he reconegut estarà de gira per diversos ateneus de la Xarxa de Teatres d’Ateneus de Catalunya durant la propera tardor:

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.