Més d’una quarentena d’ateneus federats ja formen part del Cens d’entitats de foment de la llengua catalana

Més d’una quarentena d’ateneus federats ja formen part del Cens d’entitats de foment de la llengua catalana

Ja són 42 ateneus federats més la pròpia FAC, els que ens hem inscrit al Cens d’entitats de foment de la llengua catalana. El Cens agrupa entitats privades sense finalitat de lucre, organitzacions sindicals i empresarials, col·legis professionals i altres corporacions de dret públic que duen a terme activitats per fomentar la llengua catalana, dins del seu àmbit d’actuació. S’entén per foment de la llengua catalana la realització d’activitats que promouen actituds positives envers el català o tendeixen a incrementar-ne el coneixement o l’ús entre la població en general o en col·lectius concrets.

Per a formar-ne part, cal sol·licitar-ho entre l’1 de gener i el 31 de març de cada any.

Ben aviat, trobareu el llistat actualitzat en aquest enllaç.

Podeu veure el vídeo explicatiu clicant aquí.

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.