Presentem les conclusions del debat ‘Els ateneus som essencials? Present i futur’

Presentem les conclusions del debat ‘Els ateneus som essencials? Present i futur’

El 3 de juliol de 2021 es va celebrar la jornada Els ateneus som essencials?, al Casal Cultural i Recreatiu de Castellbisbal, en què van participar prop de 80 membres de les juntes directives d’ateneus federats d’arreu de Catalunya. D’aquesta jornada en van sortir diverses conclusions, i la necessitat de dur a terme un treball més exhaustiu, per tal de concretar accions que donessin resposta a les conclusions i als objectius de canvi proposats.

Així, entre el novembre de 2021 i el gener de 2022, es van organitzar 7 debats territorials a diversos punts de Catalunya, dinamitzades per la cooperativa +Educació: Demarcació de Tarragona, Demarcació de Ponent, Demarcació de Girona, Demarcació del Barcelonès, Baix Llobregat – Garraf, Catalunya Central-Penedès i Vallès-Maresme. Amb la participació de 100 persones provinents de 57 ateneus diferents, que van posar de manifest problemàtiques més properes i va aportar noves visions, idees i propostes per millorar.

Finalment, el 28 de maig de 2022, en el marc de la 3a Trobada Nacional d’Ateneus, es van presentar les conclusions d’un any de debat, amb el propòsit de posar en comú i validar el que s’havia treballat tant als debats territorials com a la jornada de Castellbisbal.

De tot això, hem preparat un informe global del projecte que ja es pot consultar accedint a l’enllaç.

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.