Nous serveis de la Federació en matèria de Comunicació

Nous serveis de la Federació en matèria de Comunicació

Des de la Federació d’Ateneus hem posat en marxa tota una sèrie de nous serveis per tal de donar suport a les entitats en les seves tasques de comunicació interna i externa. Un assessorament que pot ser global o tractar una temàtica en concret d’interès -web, XXSS…-, depenen de les necessitats de cada ateneu.

SERVEI GRATÜIT

  • Un assessorament puntual i personalitzat per consultes relacionades amb la comunicació de l’entitat. Pot ser presencial, telefònic o per internet.

SERVEI AMB COST

També es pot optar per un seguit de serveis on avaluarem en profunditat l’estructura comunicativa de les entitats, assenyalant els possibles dèficits i oferint solucions per millorar l’eficàcia i ressò de la comunicació dels ateneus.

  • Avaluació de la comunicació actual de l’ateneu (estructura, canals, suports, eficiència…) per identificar les necessitats i, posteriorment, emetre un diagnòstic i un pla bàsic d’accions per millorar-ne el funcionament.
  • Elaboració d’un pla integral de comunicació ajustat als objectius i la potencialitat de cada entitat. El pla inclou la definició d’una estratègia i un calendari d’accions específiques a desenvolupar en cadascun dels principals àmbits d’acció.
  • Elaboració d’una estratègia de comunicació per Xarxes Socials.
  • Relació amb els mitjans de comunicació: redacció i enviament de notes de premsa, convocatòries de mitjans a rodes de premsa o actes, campanyes de premsa de suport puntual a l’entitat o per projectes…
  • Elaboració de campanyes publicitàries de gran impacte per comunicar aspectes rellevants de l’ateneu (celebració d’un aniversari important, nova seu, nova imatge, nous serveis, projectes potents…).
  • Suport en la gestió de publicacions pròpies dels ateneus (digitals o en paper): coordinació de continguts, redacció d’articles i entrevistes, maquetació, definició de la línia editorial, enfocament dels continguts…
  • Formació als referents de comunicació de les entitats, sobre una temàtica concreta o una formació de caràcter integral amb una aproximació als diversos vessants de la comunicació.

Consulta aquí tots els serveis que oferim.

 

Un servei de la Federació d’Ateneus de Catalunya amb la col·laboració de K de Comunicació, agència especialitzada en comunicació cultural i coorporativa.

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.