Consulta els avantatges de la FAC gràcies als convenis amb la Fundació La Roda i el Cicle Gaudí

Consulta els avantatges de la FAC gràcies als convenis amb la Fundació La Roda i el Cicle Gaudí

LA RODA

La Roda és una entitat sense afany de lucre que té per missió afavorir, a través de la cultura i les arts, la transformació social en els territoris on cal treballar per la cohesió. La seva experiència es basa en la seva capacitat d’assessorar i programar tot tipus d’activitats lúdiques per a públic familiar amb un gran coneixement de les companyies professionals existents al país.

Aquells ateneus federats que estiguin interessats en el servei, hauran de dur a terme la contractació del servei de manera directa amb la Roda, indicant que és una entitat federada a la FAC. Entre altres prestacions, La Roda ofereix un assessorament individualitzat a totes aquelles entitats federades i ofereix periòdicament promocions específiques per a membres de la FAC.

CICLE GAUDÍ

El Cicle Gaudí és un projecte que impulsa l’Acadèmia del Cinema Català amb el suport de les Diputacions de BarcelonaGironaLleida i Tarragona, la Generalitat de Catalunya  i la Fundació Víctor Grífols i Lucas. Constitueix una xarxa estable de sales a Catalunya que porta 10 pel·lícules catalanes a l’any, una cada mes, a quasi una vuitantena de poblacions de tot el territori. Arriba allà on els ciutadans no tenen un accés fàcil a l’oferta en pantalla gran, ja sigui per manca de sala de cinema o bé per absència de programació catalana a les sales de cinema properes.

La FAC compta amb un conveni amb el cicle amb el qual tots els socis i sòcies de les entitats federades tenen un descompte en l’entrada general.

Els ateneus interessats en programar el Cicle Gaudí només heu de posar-vos en contacte amb la coordinadora del Cicle, Marina Saura i Olivella, escrivint al correu msaura@ciclegaudi.cat o trucant al 673 284 114 (preferiblement de 8h a 16h) indicant que sou un ateneu federat.

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.