Convocatòria oberta: Subvencions de cultura de la Diputació de Lleida

Convocatòria oberta: Subvencions de cultura de la Diputació de Lleida

L’Institut d’Estudis Ilerdencs ha convocat una línia d’ajuts per a les entitats privades sense ànim de lucre amb seu social o delegació a les comarques de Lleida per a la realització d’activitats culturals, anualitat 2022.

Quines activitats són subvencionables?

  • Activitats de promoció cultural
    • Activitats de dinamització: concursos i certàmens, trobades, aplecs, diades, setmanes culturals, festes temàtiques de cultura popular, cercaviles de foc, representacions i activitats de cultura popular i tradicional.
    • Activitats artístiques: pintura, fotografia, música, cinema, teatre, dansa, suport a la creació i producció artística (inclosos festivals i programacions estables d’àmbits culturals) i producció audiovisual (DVD, CD’s,…).
    • Activitats de difusió cultural: cursos, conferències, trobades, jornades, tallers, seminaris, congressos, premis de qualsevol modalitat artística, treballs i estudis de recerca i documentació.
  • Revistes i altres publicacions periòdiques de caràcter local o comarcal de les terres de Lleida, editades en llengua catalana o occitana, en format paper o electrònic.
  • La primera edició de publicacions d’interès local i comarcal, en format paper o electrònic, editades en llengua catalana o occitana.

Quin és el periode de presentació de sol·licituds? 

El termini de presentació de les sol·licituds finalitza el 12 de maig de 2022.

 

Cliqueu aquí per descarregar-vos el resum de la subvenció que hem preparat des de la FAC.

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.