L’Orfeó Gracienc i l’Orquestra Terrassa 48 presenten “Músiques de Coronació”

L’Orfeó Gracienc i l’Orquestra Terrassa 48 presenten “Músiques de Coronació”

Dissabte 7 de maig a les 19h a l’església de Santa Maria de Jesús de Gràcia (c/ Gràcia, 3)

Es tracta del primer gran concert de la nova etapa de l’Orfeó Gracienc, ja que tot just fa set mesos Pablo Larraz Dalmases i Laia Santanach es van fer càrrec de la direcció de l’històric cor, fundat el 1904 pel mestre Joan Balcells i que ha anat creixent fins a superar la seixantena de cantaires.

En el concert s’interpretaran els Coronation Anthems (Himnes de la coronació), quatre peces compostes per G.F. Haendel amb motiu de la coronació del rei Jordi II de la Gran Bretanya el 1727 i la Missa de la coronació que W.A. Mozart va escriure per a les celebracions de Pasqua de 1779. Actuaran com a solistes Brenda Sara (soprano), Alma Salcedo (mezzo), Lambert Climent (tenor) i Pablo Castillo (baix). Les entrades estan ja a la venda a entradium.com (18 € fins al mateix dia del concert, on també es podran comprar entrades).

Podeu descarregar-vos aquí declaracions de Pablo Larraz sobre el projecte de l’Orfeó i el repertori del concert, així com una fotografia de l’etapa actual del Cor.

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.