Convocada la línia de subvencions per a inversions en equipaments culturals

Convocada la línia de subvencions per a inversions en equipaments culturals

La Diputació de Tarragona ha obert la convocatòria de subvencions a entitats sense ànim de lucre de la demarcació de Tarragona destinades a inversions en equipaments culturals o d’interès ciutadà, en béns inventariables per a aquests equipaments i en elements patrimonials (any 2022).

Quin és l’objecte d’aquestes subvencions?
• L’objecte d’aquesta convocatòria és regular la concessió de subvencions, d’una banda, per a la reforma o dotació d’equipaments culturals, d’interès ciutadà i de valor cultural i/o patrimonial, i, d’una altra banda, per a la conservació i inversió en elements patrimonials, amb la finalitat de millorar-ne les condicions.
• Els beneficiaris d’aquestes subvencions són les entitats sense ànim de lucre amb domicili fiscal a la demarcació de Tarragona que tinguin la propietat i la possessió d’aquests equipaments o elements patrimonials o que en tinguin la cessió a llarg termini (mínim 15 anys).
• Aquestes subvencions són incompatibles amb altres línies de concurrència i amb subvencions de concessió directa de la Diputació de Tarragona que es puguin destinar a la mateixa actuació.

Quin és el període de presentació de sol·licituds?
El termini per presentar les sol·licituds s’inicia el 4 de maig i finalitza el 3 de juny de 2022.

Com hem de presentar la nostra sol·licitud?

Podeu accedir a la sol·licitud AQUÍ.

Cliqueu aquí per descarregar el resum que hem preparat des de la Federació d’Ateneus.

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.