La FAC celebra el Dia Internacional de la Dansa a El Coro de Sentmenat

La FAC celebra el Dia Internacional de la Dansa a El Coro de Sentmenat

El divendres 29 d’abril vam celebrar el Dia Mundial de la Dansa a l’equipament d‘El Coro de Sentmenat. L’acte va començar amb un ball d’homenatge a càrrec de Colla de Joves del Ball de Plaça de Sentmenat. La benvinguda de l’acte la va donar un membre de la Junta del Coro de Sentmenat i l’encarregat de conduïr l’acte va ser l’actor Pep Callau. L’acte va continuar amb el parlament de president de la FAC i del Coro de Sentmenat, Pep Morella.

Abans de concloure l’acte, va arribar l’actuació del grup K-POP del Coro de Sentmenat, seguida de l’actuació del grup Cia. Rasa, amb un fragment de l’espectacle Pell de Taronja, que va ser Residència FAC durant l’any 2021 al mateix equipament del Coro. Per acabar, es va fer el brindis final amb copa de cava i coca.

 

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.