La Federació d’Ateneus presenta l’XTAC a la Mostra d’Igualada

La Federació d’Ateneus presenta l’XTAC a la Mostra d’Igualada

La Federació d’Ateneus participarà aquest dissabte 2 d’abril a la llotja de la Mostra Igualada -Fira d’espectacles infantils i juvenils-, on Pep Morella i Emma Escolano, president i vicepresidenta de la FAC, respectivament, presentaran el projecte de la XTACXarxa de Teatres d’Ateneus de Catalunya– a l’organització.

La Mostra és un espai de trobada, d’intercanvi d’informació i d’establiment de contactes entre els diferents agents del sector. En aquest sentit, la Federació vol aprofitar la plataforma per presentar-se com a institució i per defensar els ateneus com un lloc ideal on acollir aquests espectacles familiars, perquè som espais de creació però també d’acollida de cultura.

Fira de referència de les arts escèniques per a tots els públics, la Mostra és un espai que té per objectiu esdevenir una plataforma de difusió dels espectacles infantils i juvenils a Catalunya i a l’Estat, així com propiciar la internacionalització de les companyies catalanes.

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.