L’Orfeó Badaloní celebra el seu centenari

L’Orfeó Badaloní celebra el seu centenari

El 26 de març, l’Orfeó Badaloní va celebrar el seu centenari amb un acte molt emotiu, ple de sorpreses i les actuacions de l’Esbart Sant JordiA Grup Vocal. A l’acte hi van assistir diverses personalitats, entre elles, el president de la Federació d’Ateneus, Pep Morella, qui va participar en l’entrega d’obsequis als ex-presidents de l’entitat i els seus familiars.

Durant la cerimònia, es va presentar ‘Cent anys i un dia‘, una trilogia que recull en aproximadament mil pàgines la història d’aquest centre de referència per la cultura de la ciutat de Badalona. L’obra ha estat escrita per l’historiador Jordi Albadalejo, que juntament amb l’editor del llibre, Andreu Mas Delblanch, van explicar curiositats sobre la confecció del llibre.

L’edició d’aquest llibre ha estat possible gràcies a un projecte de micromecenatge que va superar el repte d’aconseguir 6.000€.

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.