La FAC celebra el Dia Mundial del Teatre al Casal de Castellbisbal

La FAC celebra el Dia Mundial del Teatre al Casal de Castellbisbal

Com cada any, la Federació d’Ateneus va organitzar un acte de celebració del Dia Mundial del Teatre. En aquesta ocasió, l’esdeveniment era obert al públic i es va realitzar al Casal Cultural i Recreatiu de Castellbisbal.

La presentació de l’acte va anar a càrrec de l’actor Pep Callau i el  president del Casal de Castellbisbal, Jordi d’Arquer. A continuació va fer un parlament el president de la FAC, Pep Morella: “Avui és un dia per reivindicar el teatre; el professional i l’amateur, com el que es fa aquí, al Casal, i com el que fem a la resta d’ateneus catalans. I és que els ateneus som el nucli, un espai completament central on convergeixen els artistes amateurs i professionals. Som un punt de referència per als veïns i socis dels ateneus i, alhora, esdevenim un espai de creació i punt de trobada per als artistes professionals.”

Després, van començar les actuacions, primer l’Associació Molta Comèdia de Castellbisbal, amb un fragment de l’espectacle TOC TOC i seguidament, l’actuació de Clara del Ruste, amb un fragment de l’espectacle ClaraEva.

L’acte va concloure amb la lectura del Manifest Internacional a càrrec de Pep Callau. L’acte va acabar amb un brindis pel teatre amb copa de cava i coca.

Posem a la vostra disposició la versió traduïda del Missatge Internacional del Dia Mundial del Teatre, escrita pel director de teatre nord-americà, Peter Sellars i que va llegir en Pep Callau.

A continuació podeu trobar un recull fotogràfic de l’acte.

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.