Obertes les inscripcions per la 18a edició del Recercat

Obertes les inscripcions per la 18a edició del Recercat

Com cada any, l’Institut Ramon Muntaner (IRMU) organitza el Recercat. Jornada de Cultura i Recerca Local, un punt de trobada entre els centres i instituts d’estudis locals i comarcals dels territoris de parla catalana, que enguany suma també els ateneus federats catalans.

La divuitena edició d’aquesta jornada es realitzarà a Igualada, Capital de la Cultura Catalana 2022, els dies 6, 7 i 8 de maig.

Enguany, es tronarà a comptar amb la fira de centres d’estudis, situada a la Plaça de Cal Font d’Igualada, on  es podran trobar novetats editorials de la recerca local i comarcal, així com una exposició de pòsters dels projectes destacats dels centres participants.

D’altra banda, s’hi podran visitar diferents exposicions produïdes pels centres d’estudis i els ateneus, i es duran a terme diferents activitats, com la mostra d’audiovisuals dedicada als nous usos del patrimoni industrial. També hi haurà la tradicional taula Patrimoni a debat: reflexions des de la societat civil que aquesta vegada durà per títol L’Espoli franquista als territoris de parla catalana.

La data límit per inscriure’s al Recercat és el dilluns 4 d’abril, i es podrà fer en aquest enllaç.

Descobreix l’espot del Recercat 2022:

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.