La cultura més a prop, més teva

La cultura més a prop, més teva

Després de dos anys de dificultats i incerteses, per Sant Jordi, tornarem a sortir al carrer amb les nostres parades de llibres, a proposar diferents activitats i omplirem els pobles i ciutats de vida cultural. Enguany, volem fer-nos més visibles que mai i agrair als nostres socis i sòcies, però també a totes aquelles persones que vulguin celebrar amb nosaltres aquest Sant Jordi, el seu compromís amb la cultura. Per aquest motiu, el patronat de l’Institut Ramon Muntaner (IRMU), del qual la Federació d’Ateneus en forma part, us convida a participar en la campanya de Sant Jordi La cultura més a prop, més teva.

Com participar?

Primer, haureu de notificar si tindreu parada o si programareu alguna activitat i la seva ubicació o espai de celebració. Posteriorment, nosaltres us farem arribar un lot format per punts de llibre i uns blocs de notes que hem dissenyat per difondre la tasca de centres i ateneus i que podreu obsequiar els vostres compradors o a les persones que participin en les vostres activitats.

Amb aquesta acció volem posar la cultura local al focus i donar visibilitat a la ingent tasca de centres d’estudis i ateneus.

El disseny dels blocs de notes és el següent:

Uns dies abans publicarem el mapa amb totes les parades i activitats per animar als vostres covilatans a compartir amb vosaltres aquest Sant Jordi.

Si esteu interessats en participar heu d’omplir aquest formulari abans del dia 6 d’abril i us enviarem el material de la campanya.

2 Comments

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.