Ja hi ha dates pels primers concerts del cicle ‘Vesprades, música als ateneus’ d’enguany

Ja hi ha dates pels primers concerts del cicle ‘Vesprades, música als ateneus’ d’enguany

El cicle “Vesprades. Música als ateneus” organitzat per la Delegació Territorial Terres de Ponent de la Federació d’Ateneus de Catalunya, conjuntament amb la Casa de la Música de Lleida, l’Alt Pirineu i Aran, posa en marxa la seva segona edició, que es desenvoluparà al llarg de l’any 2022.

El projecte va tenir un gran èxit en la seva primera edició, realitzada durant l’any 2021. La gran diferència és que, en aquesta ocasió, els concerts dirigits als 18 ateneus federats de la delegació es programaran durant dos períodes diferents del 2022: el primer serà entre els mesos d’abril i juny, i el segon entre setembre i novembre.

El projecte va néixer amb la intenció d’oferir a les propostes artístiques emergents del territori un espai on poder mostrar la seva creació, ja que sovint el gran problema que tenen aquests artistes és el fet de no poder accedir a un espai cultural on mostrar el seu treball. Precisament per aquest motiu, també es pretén incidir especialment en el col·lectiu de joves de cada població i apropar-los a les entitats culturals de referència per rejovenir el seu teixit associatiu. Aquest és un dels principals objectius de la Federació, donat que és fonamental assegurar el relleu generacional als ateneus.

Un altre dels propòsits a l’hora d’organitzar aquest cicle és fomentar les activitats en xarxa per a les entitats que formen la Delegació Territorial Terres de Ponent de la Federació d’Ateneus, creant així sinergies que es podran aprofitar en el futur per organitzar nous projectes i col·laborar per continuar creixent conjuntament.

Pel que fa al cartell d’artistes que hi participaran, es comptarà amb Ares Gratal, Helen, Asori, El Mudo Kon Voz, Olga Zoet, Alidé Sans, Javi Queralt i Víctor González. Totes són propostes emergents i del territori de Ponent.

Cliqueu aquí per accedir a la resta d’informació del cicle Vesprades.


DISSABTE 9 D’ABRIL – ORFEÓ LLEIDATÀ
Ares Gratal
LLOC: Espai Orfeó (Carrer Sant Martí 60-62)
HORA: 20:30h.
PREUS: 8€ / GRATUÏT CARNET JOVE

DIUMENGE 17 D’ABRIL – AMICS DE VILALLER
Alidé Sans
LLOC: Local social 4 fulles (Carrer Sant Mamés, s/n)
HORA: 19h.
PREUS: 5€ / GRATUÏT SÒCIES ENTITAT + CARNET JOVE

DISSABTE 7 DE MAIG – ATENEU DE TÉRMENS
El Mudo Kon Voz
LLOC: Centre Cultural Sant Joan (Plaça de l’Església, 4)
HORA: 21h.
PREUS: GRATUÏT

DIUMENGE 15 MAIG – CENTRE CATÒLIC DE GUISSONA
Olga Zoet
LLOC: Sala del centro (Plaça Bisbe Benlloch, 2)
HORA: 19h.
PREUS: 5€ / GRATUÏT SÒCIES ENTITAT + CARNET JOVE

DISSABTE 4 JUNY – COMÚ DE PARTICULARS DE LA POBLA DE SEGUR
Víctor González
LLOC: Plaça de l’arbre
HORA: 20h.
PREUS: GRATUÏT

DISSABTE 11 DE JUNY – ATENEU GOLMESENC 
Javi Queralt
LLOC: Parc del centenari
HORA: 20h.
PREUS: GRATUÏT

DISSABTE 18 DE JUNY – ATENEU DE TÀRREGA
Asori
LLOC: Terrassa de l’Ateneu de Tàrrega (Plaça del Carme, 14)
HORA: 21h.
PREUS: GRATUÏT

DIMARTS 21 JUNY – CONSELL CULTURAL DE LES VALLS D’ÀNEU / DANSÀNEU
Alidé Sans
LLOC: Plaça de l’Església
HORA: 19:30h.
PREUS: GRATUÏT

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.