Ajuda’ns a completar l’Anuari 2021!

Ajuda’ns a completar l’Anuari 2021!

Un cop més us demanem la vostra col·laboració per poder elaborar l’Anuari 2021 de la Federació d’Ateneus de Catalunya.

L’anuari és el document que recull les dades del moviment ateneístic per mostrar-ne la realitat, i és per aquest motiu que és imprescindible la col·laboració de TOTS els ateneus federats. Cada una de les enquestes retornades significa poder mostrar a la societat unes dades més exactes del moviment i això ens dona més força com a col·lectiu i ens ajuda a obrir portes i poder fer propostes amb una base sòlida al darrere.

Per completar l’Anuari, i tal com vàrem fer l’any passat, us demanem que ompliu les vostres dades a través de l’àrea d’entitats del web, abans del 29 de maig.

Tingueu en compte que us demanem dades de l’any 2021. El vostre usuari i contrasenya per entrar és el mateix que el de l’agenda i el de l’anuari enviat l’any passat. Us podeu adreçar a la secretaria de la FAC per qualsevol dubte: secretaria@ateneus.cat.

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.