El nou espectacle de Roger Pera, residència artística FAC 2022. Consulteu aquí la resta de propostes!

El nou espectacle de Roger Pera, residència artística FAC 2022. Consulteu aquí la resta de propostes!

El primer projecte del 2022 de Residències Artístiques de la FAC és ‘EXIT, el musical de la meva vida’, de Roger Pera. Els assajos es realitzaran durant el mes de març a La Verbena de Sant Joan de Vilatorrada i l’estrena de l’espectacle serà el dia 19 de març al teatre de l’entitat.

Basat en el seu llibre autobiogràfic, l’espectacle és un joc de miralls entre realitat i ficció, on se’ns parla de l’amor per la vida, de l’amor per la família, de la fragilitat humana i la importància de tenir sentit de l’humor. L’espectacle comença just després a fer temporada per diferents teatres de Barcelona.

Clicant aquí podeu consultar la resta de propostes rebudes a data d’avui, mireu els projectes i quines dates i quines poblacions demana cada artista.

Si alguna proposta us interessa, envieu un correu a xtac@ateneus.cat indicant quina entitat sou i quin projecte us agradaria acollir. Si voleu més informació us farem arribar el dossier, es pactaria cas per cas les dates i horaris que us vagin bé, i els artistes acabaran de decidir on fan la Residència, d’entre els Ateneus disposats a acollir-los.

Recordeu, l’Ateneu que fa una Residència es compromet a acollir el grup artístic, en les dates i espai i amb uns horaris d’assajos pactats segons la disponibilitat de l’entitat, i posa a la seva disposició el teatre i equipament tècnic per fer-ne l’estrena. La recaptació de les entrades venudes serà per l’Ateneu (descomptant els drets d’autor si s’escau). Aquí podeu recordar les BASES completes.

Per veure més informació sobre el projecte de Residències Artístiques FAC, cliqueu aquí.

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.