La Federació s’adhereix al manifest “Aturem la guerra”

La Federació s’adhereix al manifest “Aturem la guerra”

Des de la Federació d’Ateneus volem manifestar el nostre rebuig a l’agressió militar que el poble ucraïnès està patint, per aquest motiu ens adherim al manifest “Aturem la guerra”.

L’actual agressió militar del govern rus contra la població ucraïnesa, fruït de la tensió acumulada des de fa vuit anys, impacta en la vida de desenes de milions de persones i empeny al conjunt de la humanitat cap al desastre. Davant d’aquesta agressió, les entitats, moviments socials, partits i sindicats que impulsem aquest manifest som aquí, primer de tot, per a rebutjar aquesta agressió i per a mostrar la nostra solidaritat cap a totes les víctimes d’aquesta guerra i sumar-nos, així, al crit de desenes de capitals europees. La nostra solidaritat és amb la ciutadania d’Ucraïna i amb les víctimes d’aquesta i de totes les altres guerres actives arreu.

Com entitat et pots adherir al manifest aquí

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.