El Centre Moral i Instructiu de Gràcia presenta el llibre ‘150 anys d’història’

El Centre Moral i Instructiu de Gràcia presenta el llibre ‘150 anys d’història’

L’any 2019, el Centre Moral i Instructiu de Gràcia celebrava el seu 150è aniversari, que havia de concloure amb la presentació del llibre ‘150 anys d’història’ el 20 d’abril de 2020, però per les circumstàncies pandèmiques no es va poder dur a terme.

Per aquest motiu, el proper dimecres 2 de febrer, a les 20.00 hores, a la sala d’actes de l’ateneu, es durà a terme aquest esdeveniment, conduït pel periodista i soci de l’entitat David Gallach, i presentat per Vicenç Sanclemente i Carles Salat. L’acte comptarà amb els parlaments del president del Centre i vocal de la Junta Directiva de la FAC, Carlos Pablos, i del president de la Federació d’Ateneus, Pep Morella.

El llibre ‘150 anys d’història’ ha estat produït per l’Arxiu Històric del Centre. La seva presentació s’inclourà en el cap de setmana de celebració del 153è aniversari de l’entitat, que inclourà, diumenge 6 de febrer, una missa d’aniversari, un acte institucional i la representació de l’obra de teatre ‘Testimoni de càrrec’ d’Agatha Christie, a càrrec del Grup de Teatre del Centre.

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.