Nou període de sol·licitud de l’exposició ‘La capsa de les bèsties’

Nou període de sol·licitud de l’exposició ‘La capsa de les bèsties’

La capsa de les bèsties és una exposició mòbil interactiva que té com a objectiu donar a conèixer i apropar tots els poemes de Josep Carner, recollits dins del Bestiari. A més a més, l’exposició estarà acompanyada per les composicions originals del músic Joan Díaz, amb el propòsit d’albirar les diferents possibilitats sonores d’alguns instruments tradicionals.

La capsa, amb forma de gall, és l’element expositiu de l’exhibició. Aquest artefacte convida al públic, incidint sobretot en els nois i noies de cinc a deu anys i a un públic familiar, a apropar-se i descobrir tots els secrets que engloba. A l’exterior de la capsa s’hi poden observar quatre animals del bestiari. El públic només ha d’apropar la mà al sensor per a poder escoltar els fragments dels poemes, algunes adaptacions musicals o gaudir d’una interpretació de cant dels animals amb instruments tradicionals.

Aquesta capsa es pot col·locar a qualsevol espai on s’hi realitzin actes culturals: ateneus, casals de cultura, sales d’exposició, escoles o, fins i tot, a places i parcs públics. Només cal treure de La Capsa uns trencaclosques i laberints, per tal de desplegar-los en taules o sobre moqueta, a terra, per deixar-los a l’abast dels més petits.

Si esteu interessats en acollir La Capsa al vostre ateneu, podeu sol·licitar-la omplint aquest formulari.

Més informació al Catàleg d’activitats de la Federació d’Ateneus.

Descarregat aquí el PDF de l’exposició.

Consulta la pàgina web del Bestiari per descobrir un avanç de l’exposició.

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.