La FAC adquireix material tecnològic gràcies a una subvenció del Departament de Cultura

La FAC adquireix material tecnològic gràcies a una subvenció del Departament de Cultura

El passat 2021, la Federació d’Ateneus va adquirir nou material tecnològic gràcies, en part, a una subvenció del Departament de Cultura de la Generalitat de la línia per a l’adquisició d’equipament tecnològic per a entitats privades sense ànim de lucre de l’àmbit de la cultura popular i tradicional i el patrimoni etnològic de Catalunya (CLT096).  En total, s’han pogut comprar 2 ordinadors portàtils, 1 ordinador de sobretaula, 1 Switch 24 ports a 1 Gb, 6 auriculars,3 Micros streaming Mars Gaming MMICPRO, 6 webcams i 1 pantalla tàctil. Un material que permetrà, a tot l’equip tècnic de la FAC, seguir treballant pels ateneus federats.

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.