L’IRMU convoca a les entitats de l’Anoia per participar en la reunió del Recercat

L’IRMU convoca a les entitats de l’Anoia per participar en la reunió del Recercat

L’Institut Ramon Muntaner organitza anualment el Recercat, una jornada de Cultura i Recerca Local dels Territoris de Parla Catalana que té com a principals objectius fomentar la comunicació i el contacte entre els centres i facilitar l’accés a les publicacions dels centres. Actualment, s’està preparant la XVIII edició, que tindrà lloc els dies 6, 7 i 8 de maig de 2022 a Igualada, Capital de la Cultura Catalana.

Des de l’IRMU, es va convocat una reunió el passat 27 de gener, a les 18 hores, a la seu de l’Ateneu Igualadí. La seva finalitat va ser presentar el projecte, crear una comissió organitzadora amb entitats locals i comarcals, i avançar en la concreció dels continguts del programa. En aquesta reunió, es va convidar a tots els ateneus del territori de l’Anoia perquè en formessin part, i tinguin una participació activa dins del projecte.

D’aquesta manera, també es va aprofitar per per iniciar les reunions territorials de trobada entre centres d’estudis i ateneus que emmarquem dins el programa “Sumar per multiplicar”.

Ben aviat compartirem més informació sobre el Recerca’t 2022.

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.