Diumenge 23 de gener s’estrena ‘Quasi Opera’, la producció d’enguany de la FAC

Diumenge 23 de gener s’estrena ‘Quasi Opera’, la producció d’enguany de la FAC

Cada any la Federació d’Ateneus, a través de la Xarxa de Teatres d’Ateneus de Catalunya, coprodueix un espectacle ideat expressament per representar-se als diferents ateneus de la Xarxa. La producció escollida de cara a l’any 2022 és l’obra ‘Quasi Opera’ de la Cia. Els Il·luminati, una òpera i comèdia que s’estrenael 23 de gener a les 18h a La Cate de Figueres i que es programarà de gener a setembre als teatres de la XTAC.

Segons l’acord del Consell de la XTAC, és preceptiu que tots els ateneus programin aquest espectacle. La XTAC té com a objectiu dinamitzar aquests espais teatrals oferint formació als programadors, avantatges i descomptes econòmics en la programació d’espectacles, i un ampli catàleg d’obres disponibles per girar, així com un intercanvi permanent entre els teatres que en formen part. L’any 2021, la Federació d’Ateneus, va encarregar i coproduir l’espectacle ’36 preguntes que faran que t’enamoris’ amb la Companyia Teatral Els McGregor. Es tractava d’una comèdia romàntica escrita i dirigida pel dramaturg i actor Pere Anglas.

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.