Reportatge de TV3 sobre l’espoli franquista als ateneus catalans

Reportatge de TV3 sobre l’espoli franquista als ateneus catalans

El dia 6 de gener TV3 va emetre un reportatge sobre l’espoli i la censura que van patir els ateneus durant el franquisme, i com, en molts casos, els efectes que encara perviuen avui dia. El reportatge ha comptat amb l’impuls i la col·laboració de la Federació d’Ateneus, així com amb la col·laboració de la Societat Coral Obrera La Glòria Sentmenatenca, un cas d’èxit i de recuperació, i del Centre Obrer Instructiu d’Unió Republicana de Cervera, que encara avui lluita per recuperar el seu patrimoni.

Aquest reportatge neix d’un treball previ de la FAC. Fa més d’un any que estem promocionant els estudis entorn aquest tema i fent una gran feina de difusió i reivindicació perquè l’Estat reconegui la injustícia patida pels ateneus i en faciliti el retorn dels béns espoliats. Estudis històrics, taules rodones amb partits i experts, presentació de lleis al Congrés, entre altres accions. Podeu seguir totes les novetats sobre l’espoli en el següent enllaç: Projecte Espoli.

Podeu veure el reportatge complet clicant AQUÍ

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.