Aquesta setmana comença la 35a edició del Festival Tradicionàrius

Aquesta setmana comença la 35a edició del Festival Tradicionàrius

Aquest any se celebra la 35a edició del Tradicionàrius, la mostra de música d’arrel per excel·lència, que vetlla per donar visibilitat al treball dels músics en l’àmbit de la recreació i interpretació de la música tradicional.

Un dels objectius principals és servir com a plataforma i altaveu per a les propostes més innovadores i experimentals. Reivindica els gèneres populars, incorporant noves sonoritats, textures i harmonies actuals.

El festival tindrà lloc del 14 de gener fins al 8 d’abril, amb grups musicals molt diversos. Tradicionàrius s’inaugura aquest divendres amb l’actuació de Caamaño&Ameixeiras, format per les dues compositores Sabela Caamaño i Antía Ameixeiras, les quals prenen com a punt de partida la tradició, entesa com una cosa viva i en constant evolució, per després crear el seu propi llenguatge. A través dels onze temes, ofereixen una aproximació a diferents músiques i balls populars, tenint sempre a Galícia com a punt d’origen i retorn.

Aquest cap de setmana també podrem gaudir del grup musical La gravetat de Coulomb, amb Pau Benítez, Manu Sabaté i Blai Casals, amb l’estrena del seu primer disc E pur si balla (Seed, 2021), un recull musical genuí, atractiu i molt particular.

Les entrades als diferents concerts les podeu obtenir a través d’aquest enllaç: https://entradium.com/es

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.