Lluïsos d’Horta presenta la Comissió Lila

Lluïsos d’Horta presenta la Comissió Lila

L’ateneu Lluïsos d’Horta presenta la Comissió Lila, proposta guanyadora dels Premis Ateneus 2021 en la categoria Jove, proposa! L’objectiu d’aquest projecte és crear un espai segur i inclusiu dins l’ateneu, denunciant així les violències i actituds masclistes, racistes i LGTBIQ+fòbiques a través d’una mirada feminista posada en tots els àmbits de l’entitat.

L’acte tindrà lloc el 21 de gener del 2022 a les 19:00 hores a l’ateneu. Des de Lluïsos d’Horta, es busca la participació oberta de tots els socis i sòcies, per tal de crear, de forma conjunta, el millor funcionament i desenvolupament de la Comissió.

Els promotors de la presentació consideren necessària la creació d’aquesta comissió i han escrit el següent manifest:

“Davant el context de canvi social i la necessitat d’aplicar la mirada feminista a tots els àmbits que ens envolten, és imprescindible crear espais segurs per totes les persones i marcar el posicionament davant les violències i actituds masclistes. Es fa palesa de la necessitat per part de joves els Lluïsos d’Horta de generar una Comissió Lila que faci front a les agressions i comportaments discriminatoris de caràcter masclista, racista i LGTBIQ+fòbics.

Creiem que l’entitat és un reflex de la societat patriarcal en la qual vivim i no podem romandre quietes.”

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.