Convocatòria de subvencions per a la contractació laboral de persones de 30 i més anys

Convocatòria de subvencions per a la contractació laboral de persones de 30 i més anys

Per tal de promoure la contractació de persones de més de 30 anys, la Generalitat de Catalunya ha obert la convocatòria d’aquesta subvenció que pot ser de l’interès de molts equipaments culturals, entre ells els ateneus.

Quines actuacions són subvencionables?

  • En aquesta convocatòria son subvencionables els contractes indefinits i els contractes temporals amb una durada mínima de 12 mesos.
  • En el cas de contractes per obra i servei determinat, l’entitat sol·licitant ha d’aportar una declaració responsable on s’indiqui que la durada prevista de l’obra i servei és com a mínim de 12 mesos.
  • No són subvencionables els contractes de relleu, d’interinitat en totes les seves modalitats, els contractes per a la formació i l’aprenentatge i els contractes en pràctiques.
  • Els contractes s’han de celebrar a temps complet i tenir el centre de treball ubicat a Catalunya. Aquestes condicions no es poden alterar durant el període subvencionable.
  • El període subvencionable es determina en funció de la data de subscripció del contracte i de la data de finalització del programa i ha de ser com a màxim de 12 mesos. No es subvencionarà el període de contracte que vagi més enllà de 31 de desembre de 2022.
  • Per a aquesta convocatòria s’estableix un nombre màxim de 5 contractes subvencionables per entitat beneficiària i no podrà superar el 50% de la plantilla de l’entitat contractant. En aquells casos en què una l’entitat tingui fins a una persona contractada, la subvenció es podrà sol·licitar únicament per a un contracte i no es preveuen substitucions en el cas de baixes prematures de les persones contractades.

Quin és el termini de presentació?
El termini de presentació de sol·licituds comença el 10 de gener de 2022 a les 9:00 hores i finalitza el dia 31 de maig de 2022, a les 15:00 hores.

Aquí trobareu els enllaços d’interès:

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.