La Barretina Sona arriba a la seva 4a edició

La Barretina Sona arriba a la seva 4a edició

La Barretina Sona, el festival musical de la Societat Cultural i Recreativa La Barretina Vermella, de Malgrat de Mar, arrenca aquest dissabte la seva 4a edició.

Després de la parada obligatòria per la pandèmia, La Barretina Sona torna amb més força que mai per recuperar el temps perdut. 11 concerts de diversos estils dividits, com sempre, en 3 cicles, que faran que la música torni a ser protagonista durant aquests mesos d’hivern a Malgrat de Mar. El Cicle Cantautors, del 8 al 29 de gener; el Cicle Música d’Arrel, del 5 al 19 de febrer, i el Cicle Jazz, del 6 al 20 de març, portaran a Cesk Freixas, Joan Colomo, Cat Klezmer Trio, Carola Ortiz i Lucia Fumero, entre d’altres, per diversos espais de la localitat maresmenca. A causa de les obres que s’han de fer a l’edifici de La Barretina, els concerts es faran en altres espais cedits per l’Ajuntament, on es continuarà amb l’ànima i el mateix caliu de sempre.

Aquest 2022, el concert inaugural serà dissabte 8 de gener, a les 20:30 hores, a la Sala Museu Arxiu, i anirà a càrrec d’un dels noms més importants de la creació musical i artística a casa nostra, Pau Riba, acompanyat dels joves músics de la formació PLAN.

Un grup molt jove serà també l’encarregat de tancar el festival. La banda maresmenca Senyor Peix serà a la Pista Polivalent, el dissabte 2 d’abril, a les 20:00 hores, per oferir un concert de cloenda festiu i alegre.

Després que el 2015 els Concerts Vermuts rebessin molt bona acollida de públic, el 2018 es va crear la 1a edició de La Barretina Sona. Amb artistes tan rellevants com Gerard Quintana, Quimi Portet, Cris Juanico, Joan Masdéu, Judit Neddermann, Guillem Roma o Laura Simó. L’edició del 2018 es va tancar amb un total de 10 concerts i amb una assistència total de públic de més de 850 persones, i la del 2019 amb 11 concerts i més de 1500 persones de públic.

Pots trobar tota la programació d’enguany i la venda d’entrades en aquest enllaç.

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.