L’APPEC publica un nou podcast sobre el rol emergent de la dona gitana

L’APPEC publica un nou podcast sobre el rol emergent de la dona gitana

LAssociació de Publicacions Periòdiques en Català d’àmbit nacional (APPEC) ha publicat un nou episodi del seu podcast setmanal exclusiu de Spotify, “El podcast de les revistes“, un projecte que pretén difondre cultura en sentit ampli, de la mà de les revistes més destacades del país.

En aquesta ocasió, l’episodi es farà ressò de l’article “El rol emergent de les dones gitanes“, text de Paquita Domingo, vicepresidenta de la FAGiC.  El text es va publicar en el número 24 de la Revista Ateneus en raó del cicle Amen Sam, un projecte de la Federació on s’explora la història i cultura del poble gitano en general, i el paper emergent de les dones en particular.

Podeu llegir l’article sencer clicant aquí.

Amb l’Estel Solé i la Noemí Fernández, tècnica de la Federació d’Associacions Gitanes de Catalunya, aprofundeixen en el rol emergent de les dones gitanes.

Podeu escoltar el podcast: AQUÍ

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.