La Unió Mas Rampinyo presenta els actes del seu centenari

La Unió Mas Rampinyo presenta els actes del seu centenari

El proper dissabte 18 de setembre, a les 18h, la Sala d’Actes de La Unió Mas Rampinyo, de Montcada i Reixac, presentarà les activitats del seu centenari.

L’acte s’iniciarà amb la benvinguda per part del president de La Unió, Javier Aguado, al qual vam entrevistar el passat abril per conèixer una mica més a fons l’entitat. A continuació es presentaran l‘Acròstic del Centenari, a càrrec d’Elisa Riera, i el Capgròs del Centenari, a càrrec de Mercè Escursell. Seguidament, es projectarà l’espot del Centenari, de Pol Jordà, i per acabar, Mariona Grau i Marta Rodríguez interpretaran, per primera vegada, la cançó de l’efemèride.

Amb la celebració, s’inaugurarà l’exposició fotogràfica: “PUNTS DE VISTA”, realitzada per diversos fotògrafs de Mas Rampinyo, que es podrà visitar fins al 9 d’octubre.

Diumenge 19 de setembre, a les 11h, seguiran els actes de la commemoració amb un espectacle infantil gratuït de la companyia Els Coloraines. Per finalitzar el primer cap de setmana d’activitats, a les 12h, davant de La Unió, la cobla Nova Vallès oferirà un concert de sardanes en el qual interpretarà, entre d’altres, “La Unió de Mas Rampinyo” de Jaume Cristau.

Reserva d’entrades per a tots els esdeveniments de la celebració aquí.

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.