El documental “Ateneus: llavor de llibertat” al festival Dansàneu

El documental “Ateneus: llavor de llibertat” al festival Dansàneu

El dimecres, 28 de juliol, a les 12h, el documental “Ateneus: llavor de llibertat“, produït per la Federació d’Ateneus de Catalunya, es projectarà a l’Ecomuseu de les Valls d’Àneu, d’Esterri d’Àneu, en el marc del Dansàneu, Festival de Cultures del Pirineu.

El passi del documental anirà acompanyat d’una xerrada que comptarà amb la participació del president de la FAC, Pep Morella.

El festival, que ha estat guardonat amb el Premi Nacional de Cultura 2021, és un projecte organitzat pel Consell Cultural de les Valls d’Àneu i celebrarà la seva 30a edició del 25 de juliol a l’1 d’agost. Enguany, el Dansàneu compta amb un cartell ple de propostes culturals per a la celebració del seu trentè aniversari, entre les quals hi ha un solo inaugural del coreògraf i ballarí Cesc Gelabert, un concert de Mishima i la representació del monòleg Poldo, interpretat per l’actor lleidatà Ivan Caelles i inspirat en l’obra de Jaume Cabré, i coproducció de la XTAC i l’Orfeó Lleidetà.

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.