El Dansàneu del Consell Cultural de les Valls d’Àneu, Premi Nacional de Cultura 2021

El Dansàneu del Consell Cultural de les Valls d’Àneu, Premi Nacional de Cultura 2021

El Dansàneu ha estat guardonat amb el Premi Nacional de Cultura 2021. El Consell Nacional de la Cultura i de les Arts (CoNCA) ha reconegut el festival de cultures del Pirineu, que se celebra a les Valls d’Àneu i que impulsa el Consell Cultural de les Valls d’Àneu, valorant el conjunt d’un projecte que enguany celebra la seva trentena edició. Així doncs, amb aquest guardó es reconeix la seua excel·lència, innovació, trajectòria i projecció de futur com a festival respectuós amb el territori i que s’articula a partir de la dansa, la música i el patrimoni entès des de diversos vessants: el patrimoni arquitectònic i artístic de les Valls d’Àneu, el natural i també l’immaterial.

Hereu de l’escola d’estiu de dansa i música tradicional fundada pel ballarí i coreògraf Joan Serra l’any 1992, el Dansàneu va renéixer l’any 2015 com un projecte obert a públics de totes les edats que combina la riquesa patrimonial i natural de la zona amb les propostes artístiques més innovadores.

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.