Manifest del Dia de la Música 2021: “Perquè la música és un dret i és vida”

Manifest del Dia de la Música 2021: “Perquè la música és un dret i és vida”

La FAC i l’Acadèmia Catalana de la Música ens hem unit per elaborar el manifest del Dia de la Música.

Signat per Antoni Soliva, president de l’Orfeó Lleidatà, el manifest posa l’accent en el valor de la música com a dret social essencial, i recorda que “a Catalunya, música i compromís social són dos conceptes que van de la mà des de fa més de cent cinquanta anys”. Podeu descarregar-vos el manifest aquí.

Us encoratgem a llegir-lo als actes que tingueu programats al llarg d’aquests dies.

Recordem que la Federació d’Ateneus de Catalunya organitza l’acte de celebració del Dia de la Música que tindrà lloc avui, dia 21 de juny, a les 19:30h, a l’Aliança Palmarenca de La Palma de Cervelló.

 

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.