La FAC i l’Acadèmia Catalana de la Música signaran conjuntament el manifest del Dia de la Música a l’Aliança Palmarenca

La FAC i l’Acadèmia Catalana de la Música signaran conjuntament el manifest del Dia de la Música a l’Aliança Palmarenca

Com ja vam fer pel Dia Mundial del Teatre o el Dia de l’Associacionisme Cultural, des de la FAC fem una crida als ateneus perquè organitzeu activitats de tot tipus per celebrar el Dia de la Música, com una mostra dels primers indicis de reactivació després de l’aturada provocada per la crisi sanitària actual de la COVID-19. L’objectiu d’aquesta crida és reactivar l’activitat, sempre respectant les restriccions sanitàries vigents, i oferir solucions davant la incertesa per mantenir estructures de funcionament.

Des de la Federació us enviarem un manifest el·laborat conjuntament amb l’Acadèmia Catalana de la Música, del qual podreu fer lectura i difusió, també us encoratgem a programar jornades de portes obertes, regalar entrades, activitats, tallers o el que cregueu durant la setmana (començant pel cap de setmana previ si s’escau).

El Dia de la Música o Festa de la Música és una festa que actualment se celebra en un centenar de països, cada 21 de juny, amb l’inici de l’estiu. Enguany, la Federació d’Ateneus de Catalunya organitza l’acte de celebració que tindrà lloc el proper 21 de juny a les 19:30h a l’Aliança Palmarenca de La Palma de Cervelló, un dels ateneus de la Federació.

El programa serà el següent:

  • Presentació de l‘acte a càrrec de Lluís Codiñach.
  • Benvinguda a càrrec de Manel Carrasco, membre de la Junta de l‘Aliança Palmarenca.
  • Parlament del president de la Federació d‘Ateneus de Catalunya: Pep Morella.
  • Lectura del manifest conjunt de la FAC i l‘Acadèmia de la Música, escrit per Xavier Quinquillà (Orfeó Lleidatà).
  • Actuació de ‘Aciagos Cantos‘.
  • Actuació de ‘Andreu Roig‘.

L‘Aliança Palmarenca, situat a La Palma de Cervelló, és un ateneu federat amb gairebé 100 anys d’història, que aglutina la major part de les activitats culturals del poble.

 

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.