Oberta la convocatòria per a la 28a edició del Premi Voluntariat

Oberta la convocatòria per a la 28a edició del Premi Voluntariat

El Departament de Treball, Afers Socials i Famílies convoca el Premi Voluntariat 2021 dirigit a les entitats de voluntariat censades al Cens d’entitats del voluntariat de Catalunya.

El període de presentació de les sol·licituds comença a les 09.00 hores del 29 d’abril i acaba a les 15.00 hores del dia 31 de maig. Els projectes, programes o iniciatives a premiar s’han d’haver implementat, totalment o parcialment, durant els tres anys naturals anteriors al 2021.

El Premi té la finalitat de fer visible un reconeixement social i institucional de l’acció voluntària a Catalunya amb la voluntat de premiar projectes, programes o iniciatives excel·lents en relació amb alguna temàtica concreta relacionada amb el voluntariat. A més a més del reconeixement, el premi esdevé un referent per a la resta d’entitats perquè puguin ser impulsors, promotors o inspiradors de futures iniciatives o projectes

Trobareu més informació, bases i formulari de contacte aquí.

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.