Nous cursos de Primavera de l’Escola d’Escriptura de l’Ateneu Barcelonès

Nous cursos de Primavera de l’Escola d’Escriptura de l’Ateneu Barcelonès

L’Escola d’Escriptura obre les inscripcions pels seus cursos de Primavera. A partir del 3 de maig, trobareuuna àmplia oferta formativa, 40 cursos bimestrals -en format videocurs en directe– de diversa durada, organitzada en grans àrees:  escriptura,  literatura i humanitats,  oficis de l’edició,  narració i comunicació oral,  seminaris  i també la  possibilitat d’organitzar cursos ad hoc per a empreses, entitats, biblioteques, centres educatius, institucions, centres cívics, col·legis professionals o universitats.

Recordeu que L’Escola d’Escriptura ofereix un 5% de dte. a totes les persones vinculades a la Federació d’Ateneus de Catalunya.

Més informació i inscripcions aquí.

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.