Celebrem el dia de l’Associacionisme Cultural amb activitats als ateneus!

Celebrem el dia de l’Associacionisme Cultural amb activitats als ateneus!

Cada any, la Direcció General de Cultura Popular i Associacionisme Cultural convida a tots els equipaments culturals associatius i entitats de cultura popular de Catalunya a fer unes jornades de portes obertes en les dates properes al dia de la celebració, que és el dia 4 de juny.

Enguany s’acceptaran tant activitats presencials, organitzades atenent-se a les mesures per fer front a la Covid vigents en el moment de celebració de l’activitat, com activitats en format virtual. Les activitats podran realitzar-se de l’1 al 13 de juny.

Per inscriure les vostres activitats de cultura popular pel Dia de l’Associacionisme Cultural heu d’omplir aquest FORMULARI abans del 24 de maig.

L’objectiu de les jornades, que es celebren des de l’any 2015, és acostar els ciutadans als ateneus, casals, casinos, orfeons, locals castellers o qualsevol tipus d’equipament cultural gestionat per associacions, convidar-los a entrar i fer-los partícips de la important tasca de difusió cultural que realitzen les entitats del país.

Per tal de donar la màxima visibilitat a aquesta iniciativa, el Departament de Cultura de la Generalitat recollirà el llistat d’activitats promogudes pels ateneus amb els espais i horaris específics, i difondrà les propostes rebudes. Es farà a través dels seus canals habituals: xarxes socials, pàgina web, mapa interactiu, etc.

L’etiqueta proposada per a la difusió de les activitats a les xarxes socials serà #DASC2021. Com cada any, les propostes es visualitzaran a través de l’Agenda Cultural. Si, a causa de la situació sanitària, hi ha canvis d’última hora en les activitats proposades, s’indicarà a l’Agenda Cultura i als webs de les entitats organitzadores.

 

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.