Doneu suport al Decàleg de mesures per a l’audiovisual a Catalunya, deu objectius amb deu mesures per donar una empenta al sector

Doneu suport al Decàleg de mesures per a l’audiovisual a Catalunya, deu objectius amb deu mesures per donar una empenta al sector

Volem més audiovisual en català‘, és un decàleg de mesures per a l’audiovisual a Catalunya. El document pretén demanar als partits que es presenten a les eleccions al Parlament que l’assumeixin i l’apliquin si acaben arribant al govern.

Signa el Decàleg de mesures per a l’audiovisual a Catalunya, deu objectius amb mesures executives concretes per donar una empenta al sector de l’audiovisual i el cinema en català. Us animem a firmar-ho i fer-ho arribar a tots els vostres contactes.

Fa deu anys que l’audiovisual en català i el sector professional han estat absolutament desatesos, amb un finançament públic sota mínims i sense una política ferma per a l’adaptació de l’audiovisual en llengua catalana a la nova era digital. Per aquest motiu, la Plataforma per la Llengua, en col·laboració amb l’Acadèmia del Cinema Català i el Clúster Audiovisual de Catalunya, posa en marxa una acció reivindicativa i de sensibilització amb l’objectiu que els partits i agents polítics del país assumeixin una sèrie de mesures per a situar la nostra indústria audiovisual i la nostra cultura al
lloc que li correspon, amb un compromís ferm de treballar per enfortir la producció audiovisual en català i difondre-la.

En aquest decàleg proposen 10 objectius amb mesures executives concretes que reivindiquen qüestions urgents com ara: més finançament públic, un canal exclusiu per al jovent o una nova llei que actualitzi les de l’audiovisual i del cinema vigents.

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.