Què faran les nostres entitats federades per Sant Jordi?

Què faran les nostres entitats federades per Sant Jordi?

La Federació d’Ateneus de Catalunya va fer una crida fa unes setmanes a tots els ateneus adherits per impulsar la campanya #SantJordiAlsAteneus.

A hores d’ara, hem recollit 49 activitats distribuïdes al llarg del territori que podeu consultar a través de l’agenda del portal del Departament de Cultura de la Generalitat, i en aquest fil de twitter del compte oficial de la Federació, al qual us convidem a seguir si no ho fèieu fins ara.

Entre les activitats, hom hi trobarà festes, concursos, presentacions de llibres, signatures, concerts, premis, roses… tota una amalgama d’ingredients per gaudir d’un altre Sant Jordi atípic prop de casa.

 

 

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.