Obertes les dues primeres línies de suport sorgides del Pla d’impuls a la dansa d’arrel

Obertes les dues primeres línies de suport sorgides del Pla d’impuls a la dansa d’arrel

El Pla d’impuls a la dansa d’arrel obre les seves dues primeres línies. Aquest pla, presentat al sector a la Fira Mediterrània 2020treu les seves primes convocatòries centrades en l’acompanyament a la creació amb una convocatòria per a l’acompanyament de joves professionals que treballin amb la dansa d’arrel i una convocatòria per al suport i acompanyament a esbarts en projectes de creació.

El Pla d’impuls a la dansa d’arrel és una iniciativa sorgida de la Direcció General de Cultura Popular i Associacionisme Cultural del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i la Fira Mediterrània de Manresa, amb la complicitat i el suport de l’Agrupament d’Esbarts Dansaires, la Federació d’Ateneus de Catalunya, els festivals Ésdansa i Dansàneu i el programa Mans de Catalunya Ràdio.

Convocatòria per a l’acompanyament de joves professionals que treballin amb la dansa d’arrel

L’objecte d’aquesta iniciativa és afavorir que els creadors emergents treballin amb la dansa d’arrel i estimular als nous professionals de la dansa a treballar amb la dansa d’arrel tradicional. Així mateix, es podrà elaborar un mapa de joves de l’àmbit dels esbarts i de la dansa d’arrel que estiguin iniciant un camí professional en el món de la dansa, o bé estiguin estudiant o vulguin estudiar dansa i dedicar-s’hi professionalment.

Convocatòria per al suport i acompanyament a esbarts en projectes de creació.

L’objecte d’aquesta iniciativa és acompanyar i estimular la creació a partir del llenguatge de la dansa d’arrel tradicional en el món dels esbarts i les entitats de dansa d’arrel. Mitjançant la Fira Mediterrània s’oferirà un acompanyament a esbarts per aquells projectes que tinguin com a objectiu la creació de noves propostes artístiques a partir del llenguatge de la dansa catalana d’arrel tradicional i que aportin innovació en aquest àmbit.

Bases i més informació a  firamediterrania.cat

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.