Dia Mundial del Circ 2021: Cabaret Jove, projecte guanyador Jove Proposa

Dia Mundial del Circ 2021: Cabaret Jove, projecte guanyador Jove Proposa

Celebrem el dia Mundial del Circ recordant el projecte guanyador del Premi Ateneus Jove Proposa 2020, el Cabaret Jove ’21!

Has pensat mai quina és la teva zona de confort? Com t’hi sents quan hi ets dins? Quina forma té? Quina olor? I si, per un dia, decideixes sortir-ne? Un viatge sobre la lluita per a encarar nous reptes, descobrir què ens fa diferents i les emocions que pot provocar un canvi tan significant; la gravetat i el desequilibri que es genera en el procés de sortir de la bombolla. 

Un grup de joves de l’escola de circ Encirca’t i de l’escola de teatre del Centre d’Arenys de Munt ha preparat un espectacle de primavera molt especial, en què combinaran algunes de les tècniques que més dominen (la tela, l’acrobàcia, la dansa i el mini-tramp) amb una història poètica, de creació pròpia, que investiga dins seu i parla sobre com ens enfrontem dia rere dia al món que ens envolta. 

Els assajos de l’espectacle van començar a mitjans del mes de març, en una creació que semblava anar a contrarellotge, ja que l’estrena serà el proper dissabte 24 d’abril, coincidint amb les celebracions d’arreu del territori pel Dia Mundial del Circ. Tanmateix, els i les alumnes de l’escola de circ d’Arenys de Munt han estat demostrant un fort compromís perquè tot surti bé, i en poques setmanes, han definit una temàtica i un argument, han treballat els personatges que volen interpretar des de les seves històries personals i han preparat uns exercicis molt elaborats que esperen deixar al públic bocabadat. A més a més, les formadores de l’escola han convidat a artistes professionals com en Maiol Pruna, acròbata i ex-ballarí de l’Esbart d’Arenys de Munt, i la pallassa Lisa SkjØth Madsen, perquè ajudessin al grup a preparar l’espectacle.

Amb Berta Roca, Bet Corominas, Laia Conesa, Linette Alonso, Míriam Gaeta i Pau Vidal. Espai sonor a càrrec d’Aniol Petit. 

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.